Enota Sedraž

Enota Sedraž
Sedraž 21

3270 Laško
tel. 03 734 32 54


E-pošta: vrtec.sedraz@guest.arnes.si
Število oddelkov: 2

1 prvo starostno obdobje in 1 drugo starostno obdobje

Poslovni čas: 5.30 - 16.00


Enota vrtca Sedraž ima svoje prostore v mansardi zgradbe Podružnične osnovne šole Sedraž. V vrtcu sta dva oddelka otrok – oddelek prvega starostnega obdobja v katerega so vključeni otroci stari od 1 do 3 let in oddelek drugega starostnega obdobja v katerega so vključeni otroci stari od 3 do 6 let.

Kolektiv je manjši – na enoti so zaposlene štiri strokovne delavke, uspešno timsko delo pa spodbuja nove ideje in projekte.
Enota ima poleg dveh igralnic svoje ograjeno otroško travnato igrišče, s POŠ Sedraž pa si delimo kuhinjo, veliko telovadnico in ograjeno asfaltno igrišče. Otroci imajo tako zagotovljene lepe prostorske pogoje, strokovne delavke pa jim lahko omogočamo igro v različnih kotičkih, tudi izven matičnih igralnic.
V telovadnici je vsak dan veselo in živahno. Ob torkih popoldan poteka v telovadnici celoletna interesna dejavnost »OTROCI IN STARŠI TELOVADIMO«. V Enoti Sedraž se v skladu z delovnim načrtom skozi vse leto ob upoštevanju smernic Kurikuluma za vrtce odvijajo kulturne, športne in druge dejavnosti ter srečanja s starši. Enota vsako leto že tradicionalno sodeluje s POŠ Sedraž, krajevnimi društvi, Srednjo vzgojiteljsko šolo Celje, Pedagoško fakulteto Ljubljana in Maribor ter drugimi.

Vzgojno delo bogati izvajanje raznovrstnih projektov, kot so »Predšolska bralna značka«, »Cici vesela šola«, »Zdravi in lepi zobje«, »Knjižni nahrbtnik«, »Nahrbtnik igraj se z menoj«…

 


 

 

 • sedraž
 • sedraž1
 • sedraž2
 • Brez naslova
 • jedilnica
 • skupina

Vrtec Laško

Cesta na Svetino 2a

3270 Laško

Tel.: 03-734-30-10

Fax: 03-734-30-13

vrtec.lasko@guest.arnes.si

 • 09.04.2021

  OBVESTILO O ODPRTJU VRTCA 12.4.2021

  Spoštovani starši! Z veseljem vas obveščamo o ponovnem odprtju Vrtca Laško 12.4.2021. Več si lahko preberete v zavihku Obvestila za starše. Lepo pozdravljeni!

 • 10.07.2020

  VRTEC LAŠKO JE PRIDOBIL CERTIFIKAT VODA IZ PIPE

  Spoštovani! Z veseljem sporočamo, da se je v torek, 23. 6. 2020, Vrtec Laško pridružil skupini okoljsko odgovornih podjetij in inštitucij in se zavezal k uživanju pitne vode iz pipe na ravni celotne organizacije.

Arhiv novic