NUJNO OBVESTILO - ZAPRTJE VRTCA
OBVESTILO VRTCA LAŠKO

Spoštovani starši!

Zaradi slabe epidemiološke slike je Vlada RS odločila, da se s ponedeljkom, 26. oktobrom, zaprejo tudi vrtci. V Laškem smo primorani zapreti vse enote, razen ENOTE LAŠKO, ki bo delovala samo za nujne primere.

Ker so občine dolžne zagotoviti varstvo otrok staršev, ki morajo nujno na delo, bo prihodnji teden obratovala le matična enota v Laškem, Cesta na Svetino 2a, Laško in sicer od 5.30 do 16.00. Starše naprošamo, da v kolikor lahko otroke zadržite doma, to storite in prepustite mesto v vrtcu tistim otrokom, katerih starši resnično ne morejo priskrbeti drugega varstva.

Vse tiste, ki boste potrebovali nujno varstvo prosimo, da to še danes do 13.00, sporočite vzgojiteljici Vašega otroka, na telefonsko številko enote Vrtca, ki jo Vaš otrok obiskuje, ali po e-asistentu.

Kot po vsej Sloveniji je tudi v Laškem porast števila okužb s koronavirusom, zato se obnašajmo odgovorno do sebe in drugih ter upoštevajmo ukrepe za preprečevanje širjenja okužbe. Kljub vsemu pa ostanimo pozitivno in optimistično naravnani, saj se bomo le na tak način uspešno spopadli z epidemijo.

Seveda pa si vsi želimo, da bi se naša življenja čim hitreje vrnila v stare, zdrave, tirnice, zato Vas še enkrat pozivamo, da se obnašate odgovorno. Pri tem pa ne pozabite drug na drugega, na prijazne pozdrave in besede, ki lahko Vam in drugim polepšajo dni, ki so pred nami.
 
Ostanite zdravi.

  Vrtec Laško

  Cesta na Svetino 2a

  3270 Laško

  Tel.: 03-734-30-10

  Fax: 03-734-30-13

  vrtec.lasko@guest.arnes.si

  • 23.11.2020

   PONOVNO OBJAVLJAMO ZABAVNE KRATKOČASNICE

   Spoštovani! Za bolj prijetno preživljanje časa z otroki smo vam ponovno pripravili nekaj Kratkočasnic. Najdete jih v zavihku Obvestila za starše. Lepo pozdravljeni.

  • 23.10.2020

   NUJNO OBVESTILO O ZAPRTJU VRTCA LAŠKO

   Vrtec Laško po navodilih Vlade RS s ponedeljkom, 26.10.2020, zapira svoja vrata. Za potrebe nujnega varstva ostaja odprta centralna enota Laško. Več o tem si lahko preberete v rubriki Obvestila za starše.

  • 10.07.2020

   VRTEC LAŠKO JE PRIDOBIL CERTIFIKAT VODA IZ PIPE

   Spoštovani! Z veseljem sporočamo, da se je v torek, 23. 6. 2020, Vrtec Laško pridružil skupini okoljsko odgovornih podjetij in inštitucij in se zavezal k uživanju pitne vode iz pipe na ravni celotne organizacije.

  Arhiv novic