Projekti v vrtcu
ZAPOSLITEV ASISTENTA OTROKA S POSEBNIMI POTREBAMI

V Vrtcu Laško smo se prijavili in bili izbrani na javnem razpisu MIZŠ ¨Zaposlovanje asistentov s posebnimi potrebami v vzgojno-izobraževalnih zavodih¨.

Naš projekt sledi cilju spodbujanja zaposlovanja mladih, ki niso zaposleni, jim daje možnost in priložnost, da pridobijo delovne izkušnje, se opolnomočijo na področju dela z otroki s posebnimi potrebami, obenem spoznavajo princip dela na področju predšolske vzgoje. Opremljeni s temi kompetencami bodo lažje uspešneje kandidirali na podobnih ali enakih delavnih mestih bodisi v vzgoji in izobraževanju ali kje drugje. Obenem pa se tudi naši ustanovi ponuja priložnost, da na ta način pridobi in opremi z dodatnimi, novimi kompetencami sodelavce, s katerimi bi lahko nadaljevali sodelovanje v prihodnosti. V tem kontekstu tudi sledimo cilju znižanja brezposelnosti mladih.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.


Vrtec Laško

Cesta na Svetino 2a

3270 Laško

Tel.: 03-734-30-10

Fax: 03-734-30-13

vrtec.lasko@guest.arnes.si

  • 13.12.2018

    KJE SI DEDEK MRAZ?

    Pridružite se nam pri iskanju dedka Mraza v ponedeljek, 17.12. 2018, ob 17.oo uri, na vrtu Hotela Savinja. Vabljeni ste otroci Vrtca Laško in Vrtca Debro v spremstvu staršev, babic, dedkov… Veselimo se druženja z vami! Vaši vzgojitelji

  • 13.12.2018

    PREDBOŽIČNO RAJANJE

    21. 12. 2018 ob 17.30 vas vabimo, da se nam pridružite na Predbožičnem rajanju, ki se bo tradicionalno odvijalo na občinskem dvorišču.

Arhiv novic