• 03 734 30 10
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

ENOTA VRH NAD LAŠKIM

Vrh nad Laškim 20, 3270 Laško

tel.: 051 226 494
E-pošta:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.


Število oddelkov: 1

Oddelek se nahaja v prostorih Podružnične osnovne šole Vrh nad Laškim. Obiskujejo ga otroci drugega starostnega obdobja. Oddelek vrtca se je odprl leta 2016. Energetska prenova podružnične osnovne šole z vrtcem je bila narejena v letu 2018.

Za potrebe vrtca je urejena velika igralnica s pripadajočimi sanitarijami, garderobo za otroke in kabinetom za strokovni delavki. Pripravljeni obroki prehrane se dvakrat dnevno pripeljejo in razdeljujejo v jedilnici šole, ki jo poleg telovadnice lahko uporabljajo tudi vrtčevski otroci.

Okolje, v katerem se nahaja vrtec, nudi neizmerne možnosti bivanja na prostem, sprehodih in aktivnostih bodisi v gozdu, travniku, asfaltiranem igrišču ali zgledno urejenem in ograjenem igrišču z igrali in s peskovnikom.

Vrtec temelji tudi na kakovostnem sodelovanju z okoljem. Enota sodeluje z ustanovami, društvi in posamezniki. Takšno sodelovanje omogoča otrokom bogato raziskovalno, ustvarjalno in lepih doživljajev polno otroštvo ter nenazadnje tke niti povezanosti in navezanosti na domači kraj. Kar je pomembno, za celo življenje.

vrtec vrh1


Virtualni sprehod Vrh nad Laškim


© 1945 - 2024 Vse pravice Vrtec Laško - Izvedba zORBIT s.p.